• We bezorgen binnen 2 werkdagen
  • Weinig en alleen natuurlijke suikers
  • Koolhydraatarm
  • Met eXtra ❤️ gebakken
Home » Wie bakt jouw Granola?

Wie bakt jouw granola?


Ik ben Femke, woonachtig in Boskoop. Ik ben getrouwd en moeder van
2 kinderen.

 

Na een lange periode bij WE Fashion op het hoofdkantoor in Utrecht te hebben gewerkt, wilde ik  graag mijn passie volgen en ben toen in 2016 met een foodtruck gestart omdat ik het aanbod gezonde producten op festivals te weinig vond. Ik besloot gezonde smoothies en sappen vanuit de foodtruck te gaan verkopen. Inmiddels voer ik ook gezonde cateringopdrachten uit zowel bij mensen thuis als bij bedrijven. (www.drfood.nl)

 

Vaak zijn de ochtenden met schoolgaande kinderen in combinatie met je werk een race tegen de klok, dus des te belangrijker vind ik het om aandacht aan het ontbijt te besteden. Een bakje yoghurt met je zelfgekozen smaak granola erin maakt van elke ochtend een feest en zorgt ervoor dat je vol energie aan de dag kan beginnen.

 

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag en het is dus extra belangrijk dat het ontbijt voedzaam is, zodat je de dag met een kickstart kan beginnen. Aangezien de ‘gezonde’ granola’s uit de supermarkt vol suikers zitten, ben ik zelf granola’s gaan bakken en verschillende smaken uit gaan proberen. Dit is echt zo veel lekkerder dan de granola's uit de supermarkt dat ik besloot dat meer mensen van zo’n lekker granola ontbijt moesten kunnen genieten. Ik ben mijn recepten gaan perfectioneren en nu kun jij ook van deze heerlijke én gezonde granola’s genieten.