• BLIJF THUIS 🏠, wij bezorgen veilig en snel.
  • Weinig en alleen natuurlijke suikers
  • Koolhydraatarm
  • Met eXtra ❤️ gebakken
Home » ❤️ Valentijnsbrownie ❤️

Valentijnsbrownie


Uitverkocht

Valentijnsbrownie

€ 18,95
GRATIS verzending
Uitverkocht

Valentijnsbrownie

€ 18,95
GRATIS verzending

Verras je vriend(in), man of vrouw, buurvrouw, vader of moeder, zoon of dochter of gewoon jezelf (we zullen het niet doorvertellen..) met wat extra liefde op Valentijnsdag. Laat weten dat je aan ze denkt, geef ze een steuntje in de rug of verklaar de liefde met deze heerlijke extra smeuïge brownie!

De brownie is extra smeuig door de toevoeging van mejoul dadels en extra smaakvol door het gebruik van extra pure chocolade. Echt een heerlijke liefdevolle traktatie. Bijkomend voordeel is dat deze brownie hierdoor een stuk minder suiker bevat en dus ook nog eens een gezonder is 😉.

Daarnaast heeft de brownie een krokant laagje van pure chocola met toppings van goij bessen, pistachenootjes en zeezout, wat zorgt voor een ware smaakexplosie in je mond.

Ook zit er een leuk kaartje bij, waarop we je persoonlijke boodschap schrijven en wordt de brownie uiteraard leuk verpakt, zodat het echt een cadeautje is voor de ontvanger. Vergeet niet om bij 'opmerkingen' je boodschap en afzender te vermelden. Wel zo leuk als  de ontvanger weet wie hem of haar verrast.  Of niet als je een stille aanbidder bent... 

 

In Boskoop en omgeving (<10 km) wordt de brownie bezorgd op Valentijnsdag. Maar hij past ook door de brievenbus, dus je kunt ‘m overal in Nederland laten bezorgen. Hij wordt dan uiterlijk zaterdag 13 februari bezorgd, aangezien PostNL niet op zondag bezorgd.


Je kun bestellen t/m 10 februari.

Nieuwsbrief