top of page

ALGEMENE VOORWAARDEN

Dit zijn de algemene voorwaarden van Healthy Granola.
Healthy Granola is een handelsnaam van Dr. Food gevestigd in Boskoop met KvK-Nummer 65531329 en BTW nummer: NL002048033B07.

Deze zijn voorwaarden, met de verwijzingen zijn van toepassing die wij met jou als klant sluiten. Wij hebben het recht om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen. Je stemt er mee in dat steeds de laatste versie van de algemene voorwaarden op onze overeenkomst van toepassing zal zijn.

 

Artikel 1 * Wat verkopen wij?

Healthy Granola verkoopt gezonde granola aan particulieren (online en offline) en bedrijven zoals hotels en landwinkels. 

 

Artikel 2 * Registratie
 

Als je bij ons wilt bestellen kan je dat doen met of zonder account. Wanneer je een account wil aanmaken om in de toekomst makkelijker te kunnen bestellen moet hiervoor je persoonlijke gegevens aan ons verstrekken. Deze persoonlijke gegevens dien je naar waarheid in te vullen en deze dienen actueel te zijn. Wij beschermen je persoonlijke gegevens goed; zie ook onze Privacy Statement op onze website. Gebruik een sterk wachtwoord voor je account en geef je wachtwoord nooit aan anderen. Je bent zelf verantwoordelijk voor eventueel misbruik van je account (bijvoorbeeld: als een ander met je wachtwoord een bestelling bij ons plaatst).
 

Artikel 3 * Betalingen


De (totale) prijs van de producten staat in onze webshop aangegeven. Prijzen zijn altijd inclusief de BTW.

Je kunt in onze webshop betalen met IDEAL en Paypal. Wij rekenen nooit verzendkosten voor onze producten.


Artikel 4 * Leveringen
 

Wij leveren je bestelling af op het adres dat je bij de bestelling hebt opgegeven. Je kunt het adres niet meer wijzigen als wij het pakket al hebben verzonden.
De pakketjes worden verstuurd met PostNL.
Leveringen vinden op dit moment alleen plaats in Nederland.
Wij streven ernaar de bestelling uiterlijk binnen 3 werkdagen te leveren. Als de bestelling vertraagd is, stellen we je hiervan schriftelijk op de hoogte. Wanneer de bestelling niet binnen 5 werkdagen is afgeleverd, dan heb je recht op een nieuwe levering van de bestelling van gelijke waarde. 


Artikel 5 * Aansprakelijkheid

 

Je bent zelf verantwoordelijk als je gebruik maakt van onze granola's . Eventuele intolerantie voor bepaalde voedingsstoffen, allergieën en dergelijke behoren tot de risicosfeer van de gebruiker, ook als jij Healthy Granola daarvan tevoren op de hoogte hebt gesteld.
Healthy Granola kan geen rekening houden met specifieke voedsel allergieën en intolerantie, anders dan die reeds vermeld staan bij onze producteningrediënten, en onze allergenen pagina op deze website  Healthy Granola kan nooit verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele hierdoor ontstane schade en/of gezondheidsproblemen bij jouzelf of derden.

 

Artikel 6 * Intellectuele eigendomsrechten


Alle intellectuele eigendomsrechten (zoals: auteursrechten, beeldmerken, woordmerken) op onze teksten, foto's, beelden en andere materialen, zijn ons eigendom.
Je mag hier geen inbreuk op maken. 


Artikel 7 * Klachtenregeling


Als je een klacht hebt over de uitvoering van de overeenkomst of onze granola, horen wij dat graag. Stuur je klacht dan zo snel mogelijk (en zo volledig mogelijk omschreven) naar femke@healthygranola.nl  Wij zullen de klacht zo snel in behandeling nemen. Uiterlijk binnen vijf dagen nadat we de klacht hebben ontvangen.

 

Op deze algemene voorwaarden en de overeenkomsten die wij met u sluiten is het Nederlands recht van toepassing. 

bottom of page