• We bezorgen binnen 2 werkdagen
  • Weinig en alleen natuurlijke suikers
  • Koolhydraatarm
  • Met eXtra ❤️ gebakken
Home » Reviews

Reviews


“Niet alleen een gezond maar ook nog eens heerlijk begin van de dag”Ongeveer een half jaar geleden ben ik in aanraking gekomen met de Healthy Granola van Femke. Ik was niet van het ontbijten en al helemaal niet met kwark/yoghurt icm iets van musli/granola’s. Na aanbevelingen van anderen heb ik me er toch aan gewaagd en zou nu niet meer anders willen. Ook de kinderen zijn fan, bij hen valt vooral de Chokokos in de smaak! Zelf ben ik erg fan van de “Kickstart” en “Fit” smaken. Leuk ook om te zien dat Femke speelt met de seizoenen. De wisselsmaak is een leuke afwisseling voor als je even iets anders zoekt. Het heerlijke is dat de bestelling vers voor je bereidt word en dan ook nog eens kosteloos op de deurmat valt. Het openen van de zak is altijd een geluksmomentje op zich, de geur die je tegemoet komt bevestigd de versheid. Oftewel, ik ben fan en zou iedereen aanmoedigen om ook eens te bestellen!

Melanie


"Ik zou zeker Healthy Granola aanbevelen bij andere mensen"


Ze hebben diversen smaken, ook seizoen smaken, voor iedereen wat wils. Hebben nu ook de herfst variant, erg lekker! De granola wordt altijd vers gebakken, en daarna in zeer goede verpakkingsmateriaal gedaan zodat het vers blijft!
Als ik ‘s morgens de granola eet, met blauwe bessen en yoghurt blijft er altijd een goede smaak aanzitten! Het verschil met de supermarkt is dat er een stuk minder suikers in zitten en dat het zeer voedzaam is. Daarom bestel ik altijd bij Healthy Granola!!
Het is zeker de moeite waard, zeker als je gezonde granola wil!

Miranda


"Een keer een proefpakket besteld en toen was ik om!"

 

Ik zou Healthy Granola aanbevelen, omdat ik sowieso een voorstander ben van kopen bij een kleine lokale ondernemer.  Ik kende Femke en haar heerlijke eten al vanuit dr. Food, dus was ik hier heel benieuwd naar. En ik was de muesli en granola vanuit de supermarkt erg zat. Ik was op zoek naar iets zonder allemaal troep erin. Dus een keer een proefpakket besteld en toen was ik om!

De levertijd is supersnel, dus verser kan niet!

Ik bestel de granola’s omdat ik ze echt heel lekker vind en ze vullen goed. Lang een verzadigd gevoel... door de verschillende smaken verveelt het ook niet.

 

Ik vind het super dat genoeg verschillende smaken zijn, zo kun je afwisselen en er zit altijd wel voor iedereen iets bij. Ook fijn dat er een wisselsmaak per seizoen is, zo kun elk seizoen weer wat nieuws uitproberen. Hoewel ik ze niet allemaal even lekker vind, maar dat ligt aan mij.

En wat ik ook heel erg waardeer, is dat als Femke merkt dat een seizoenssmaak heel populair is, ze die vast opneemt in haar assortiment 👍🏻

Ik ben ook heel blij dat er nu 2 opties zijn die laag zitten in de koolhydraten/suikers.

 

Wendy"Het zijn heerlijke smaken granola en even na je er trek in hebt en het besteld, heb je het in huis
!"

 

Ik zou het iedereen aanbevelen. Zelf ben ik niet zo handig met granola’s bakken en die heerlijke mixen maken, maar op deze manier heb ik toch ‘zelfgemaakte’
granola in huis.

Het is fijn dat je de keuze hebt uit verschillende smaken, dan kun je kiezen waar je behoefte aan hebt of wat je lekker vindt. En dat 1 smaak wordt aangepast aan het seizoen is top! In de herfst of winter heb je zin in andere smaken dan in het voorjaar of de zomer.

 

Angelique