top of page

We gaan verhuizen!

De website gaat vanaf 13 januari even tijdelijk op pauze


Zoals ik al een keertje in een eerdere nieuwsbrief heb genoemd, zijn we bezig om ons droomhuis te bouwen met daarbij ook een werkruimte voor mij aan huis, mijn eigen bakkerij aan huis! Dat gaat echt super tof worden!

Hoewel de bouw nu aardig vordert, moeten we helaas toch even tijdelijk gaan bivakkeren in een vakantiehuisje. Op zich niet heel erg, maar in deze periode gaat het me helaas niet lukken om de lekkerste granola's voor jullie te bakken. In het vakantiehuisje heb ik niet de ruimte en apparatuur om de juiste kwaliteit te waarborgen.

Helaas heb ik om die reden moeten beslissen om de webshop even op pauze te zetten... Ik vind dit echt heel vervelend en had graag doorgegaan met bakken, maar ik ga beloven om (hopelijk half februari) met een leuke openingsaanbieding weer open te gaan. Hieronder kun je alvast een sneak peak zien van m'n werkruimte.

Dusss je hebt nog een paar dagen om een (extra) voorraadje granola te bestellen om deze periode mét een Healthy Granola ontbijtje door te komen! Je kunt hiervoor ook onderstaande knop gebruiken :-).

Verder kijk ik er enorm naar uit om naar ons nieuwe huis te verhuizen én uiteraard al m'n plannen te gaan ontwikkelen in mijn EIGEN werkruimte en weer de lekkerste granola's voor jullie te bakken!60 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page