top of page

Valentijnsbrownie

Na het succes van vorig jaar, gaan we de Valentijnsbrownie dit jaar nog een keertje herhalen!

Iedereen kan in deze gekke tijd wel een beetje extra liefde & aandacht gebruiken, daarom geef ik je graag de mogelijkheid om iemand te verrassen met een Valentijnsbrownie! Want wie houdt er nou niet van chocola…


Verras je vriend(in), man of vrouw, opa of oma, buurvrouw, vader of moeder, zoon of dochter of gewoon jezelf (we zullen het niet doorvertellen..) met wat extra liefde op Valentijnsdag. Laat weten dat je aan ze denkt, geef ze een steuntje in de rug of verklaar de liefde met deze heerlijke extra smeuïge brownie!


De brownie is extra smeuïg door de toevoeging van medjoul dadels en extra smaakvol door het gebruik van extra pure chocolade. Echt een heerlijke liefdevolle traktatie. Bijkomend voordeel is dat deze brownie hierdoor een stuk minder suiker bevat en dus ook nog eens een stuk gezonder is 😉.


Daarnaast heeft de brownie een krokant laagje van pure chocola met toppings van goij bessen, pistachenootjes en vlokjes zeezout, wat zorgt voor een ware smaakexplosie in je mond.


Ook zit er een leuk kaartje bij, waarop we je persoonlijke boodschap schrijven en wordt de brownie uiteraard leuk verpakt, zodat het echt een cadeautje is voor de ontvanger.


In Boskoop en omgeving (<10 km) wordt de brownie bezorgd op Valentijnsdag. Maarrr hij past ook door de brievenbus, dus je kunt ‘m overal in Nederland laten bezorgen. De brownie gaat dan uiterlijk vrijdag 11 februari op de post.


De Valentijnsbrownie kost €19.95 inclusief verzendkosten. De ontvanger krijgt dan 6 stukjes.

Je kun bestellen t/m dinsdag 8 februari.


16 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page