top of page

Lente Granola


Het zonnetje laat zich weer rijkelijk zien deze dagen en dat is een mooie gelegenheid om de Lente Granola te introduceren!


Als het mooi weer wordt hebben we vaak weer meer zin in wat lichtere maaltijden en smaken. In de Lente Granola heb ik de kruiden kaneel gecombineerd met citroen, dit geeft een lekker frisse kruidige smaak aan de granola.


Naast de havervlokken, zaden en pitten, zit deze gezonde granola ook vol met cashewnoten en gevriesdroogde aardbeien. De cashewnoten hebben natuurlijk een hele eigen smaak en die komt nog beter tot z'n recht omdat de noten tijdens het bakken licht gebrand zijn.


De gevriesdroogde aardbeien zijn na het plukken snel gedroogd in een vriezer van -50 tot -80 graden Celsius. Voordeel van deze methode is dat de smaak en textuur behouden blijft en dat er geen suikers aan zijn toegevoegd. Een lekkere bite als toevoeging in de granola!


Deze lente granola kun je uiteraard perfect combineren met yoghurt of kwark. Er zitten al veel gevriesdroogde aardbeien in, maar extra fruit kun je altijd toevoegen. Vooral blauwe bessen of druiven zijn er eg lekker bij en je krijgt een mooi kleurrijk geheel.


30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarii


bottom of page