• We bezorgen binnen 2 werkdagen
  • Weinig en alleen natuurlijke suikers
  • Koolhydraatarm
  • Met eXtra ❤️ gebakken
Home » Welke smaken hebben we?

Welke smaken hebben we?

We hebben op dit moment 4 verschillende smaken. 

Kickstart granola,
Deze granola zit bomvol verschillende soorten noten, pitten & zaden, havervlokken, licht geroosterde kokosvlokken, verschillende kruiden en een klein beetje honing. Hierdoor is deze granola super voedzaam, laag in suikers en extra knapperig. Een boost voor je lichaam, waardoor je de dag gelijk goed kunt starten.

Chokokos Granola
Ben jij ook zo’n liefhebber van chocola, dan is dit de granola voor jou. Havervlokken gemengd met hazelnoten, amandelen en een flinke schep cacao maken een lekker knapperig geheel. Na het bakken mengen we deze met kokosvlokken en kleine stukjes pure chocolade zodat deze granola echt een feestje maakt van je ontbijt!


Fit Granola 

De Fit Granola is koolhydraatarm en er zijn géén suikers aan toegevoegd. Deze granola past dus uitstekend in een koolhydraatarm dieet, maar is zeker ook favoriet bij mensen die wel koolhydraten eten maar gewoon bewust met hun voeding om willen gaan.

Deze granola zit bomvol zaden, noten & pitten en kokos en is met verschillende kruiden lekker knapperig gebakken in de oven. Kortom een lekkere, bewuste en smaakvolle granola.


Sinner Seasonal

De Sinner Seasonal Granola is een wisselende smaak per seizoen. De pure seizoensingrediënten maken deze granola een echte traktatie voor in je yoghurt of kwark die perfect bij het betreffende seizoen past. Nog steeds heel gezond en net een beetje extra lekker!

In deze winterse granola zit naast havervlokken, verschillende pitten & zaden, bomvol pecannoten en cranberry’s. Daarnaast zit er kaneel en kruidnagel in voor de echte lekkere winterse smaak.

 


«   »