top of page
 • Hoe bestel je bij Healthy Granola®?
  Je favoriete granola bestellen is heel eenvoudig. Je kunt kiezen uit diverse smaken granola. De granola's worden vers gebakken in onze eigen bakkerij. Klik hier voor ons assortiment. Je hebt de keuze uit 2 smaken per doos of 2 zakken van 1 smaak. De granola's worden luchtdicht verpakt in zakken van 300 gram en er passen 2 zakken in een brievenbusdoos. Omdat we niet van verrassingen achteraf houden, rekenen we nooit verzendkosten. De dozen passen gewoon in je brievenbus, dus je hoeft niet thuis te blijven om de granola's te ontvangen. Bestellingen op werkdagen tot 17:00 uur worden de dag erna gebakken en diezelfde dag nog verstuurd.
 • Wie bakt jouw Granola?
  De granola's worden door Femke zelf gebakken in onze eigen bakkerij. We vinden het belangrijk dat we de kwaliteit van ons product kunnen garanderen. We zullen het bakproces dus nooit uitbesteden. Wil je meer over Femke weten? Klik dan hier
 • Wat is Healthy Granola®?
  Healthy Granola is een merk dat verse, gezonde granola's maakt. Granola is een soort gebakken muesli en bestaat uit havervlokken, noten, pitten en zaden. Heerlijk in een bakje yoghurt of kwark als ontbijt of als snack tussendoor. Klik hier als je wilt weten welke ingrediënten we gebruiken.
 • Waar kan ik de granola's van Healthy Granola kopen?
  Onze granola's zijn via deze webshop te koop. Ook zijn ze binnenkort verkrijgbaar bij een aantal landwinkels, maar daarover binnenkort meer. Heb je een hotel of B&B en wil je je gasten (h)eerlijke granola bieden aan het ontbijt buffet? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.
 • Hoeveel suikers bevatten onze granola's?
  Onze granola's bevatten nooit meer dan 8% aan natuurlijke suikers. En daarom zijn ze extra goed voor kinderen, om de dag gezond te beginnen.
 • Komen er nieuwe smaken aan?
  Ja! We zijn steeds bezig met het samenstellen van nieuwe smaken. Naast dat ze erg lekker moeten zijn, moeten ze ook voedzaam zijn, laag in natuurlijke suikers en koolhydraat arm. Maar we hebben met de Sinner Seasonal al wel een wisselsmaak. Die met de seizoen veranderd met de producten die dan het beste verkrijgbaar zijn.
bottom of page