• We bezorgen binnen 2 werkdagen
  • Weinig en alleen natuurlijke suikers
  • Koolhydraatarm
  • Met eXtra ❤️ gebakken
Home » Brownie per post

Brownie per post


Verras je vriend(in), man of vrouw, buurvrouw, vader of moeder, zoon of dochter of gewoon jezelf (we zullen het niet doorvertellen..) met wat extra liefde op bijvoorbeeld zijn of haar verjaardag, om iemand sterkte te wensen en een steuntje in de rug te geven of gewoon om te laten weten dat je aan diegene denkt.

De brownie is extra smeuïg door de toevoeging van medjoul dadels en extra smaakvol door het gebruik van extra pure chocolade. Bijkomend voordeel is dat deze brownie hierdoor een stuk minder suiker bevat en dus ook nog eens een gezonder is 😉. Echt een heerlijke liefdevolle traktatie! En super leuk om iemand op deze manier te verrassen, aangezien we nu niet bij iedereen op bezoek kunnen. 

Daarnaast heeft de brownie een krokant laagje van pure chocola met toppings van goij bessen, pistachenootjes en zeezout, wat zorgt voor een ware smaakexplosie in je mond.

Ook zit er een leuk passend kaartje bij, waarop we je persoonlijke boodschap schrijven en wordt de brownie uiteraard leuk verpakt, zodat het echt een cadeautje is voor de ontvanger. 

Vergeet niet om in het opmerkingenveld in het bestelproces je boodschap, de afzender en indien je een specifieke datum wilt versturen dit duidelijk te vermelden! Wel zo leuk als  de ontvanger weet wie hem of haar verrast.  

 

De brownie wordt zo gemaakt dat hij door de brievenbus past, dus je kunt ‘m overal in Nederland laten bezorgen. Let op de brownie heeft wel een langere levertijd, dus graag minimaal 4 werkdagen voor de gewenste verzenddatum bestellen en anders graag eerst contact opnemen via het contactformulier. Dit kan ook indien je specifieke wensen hebt.

 

 

Nieuwsbrief