• We bezorgen binnen 2 werkdagen
  • Weinig en alleen natuurlijke suikers
  • Koolhydraatarm
  • Met eXtra ❤️ gebakken
Home » Hoe blijft je favoriete granola het langste vers

Hoe blijft je favoriete granola het langste vers

Gepubliceerd op 7 april 2020 om 21:28

Hoe lang is de Healthy Granola houdbaar?

 

Jouw Healthy Granola wordt altijd vers gebakken na bestelling en is dus super vers! Aangezien ik geen onnodige ingrediënten toevoeg om de houdbaarheid te verlengen (bv E-nummers), is Healthy Granola korter houdbaar dan in de supermarkt. De Healthy Granola’s hebben een houdbaarheid van 4 tot 6 weken en de ‘Tenminste Houdbaar Tot’ datum staat altijd op de verpakking vermeld.

 

Na deze datum hoef je de granola niet gelijk weg te gooien! Kijk, ruik en proef na deze datum om te beoordelen of de granola nog goed genoeg is om te eten. Grote kans dat de granola ook na de THT datum nog lekker is, maar dit hangt voor een groot gedeelte af van de manier waarom je de granola bewaard.

 

Hoe kan ik Healthy Granola het beste bewaren?


Om te zorgen dat de granola ook super vers bij jou aankomt, wordt de granola verpakt in papieren zakken met een plastic laagje aan de binnenkant. Om dit moment kan dit nog niet op een milieuvriendelijkere manier, want alleen papier gaat ten koste van de versheid. Daarnaast worden de zakjes gesealed, zodat ze onderweg ook niet per ongeluk open gaan.

Ik adviseer om de granola na het openen van de zak, te bewaren in een goed afsluitbare pot. Dit zorgt ervoor dat er geen lucht bij de granola komt en de granola lekker knapperig blijft. En zet de pot het liefste op een donkere koel plaats.

Op deze manier kun je het langste van je favoriete knapperige granola blijven genieten!


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.