• Gratis bezorgd in je brievenbus
  • Weinig en alleen natuurlijke suikers
  • Koolhydraatarm
  • Levering binnen 2 werkdagen
  • Met liefde gebakken
Home » Bestellen » Sinner Seasonal Granola Herfst Walnoten, Appel en Rozijnen

De Sinner Seasonal Granola is een wisselende smaak per seizoen. De pure seizoensingrediënten maken deze granola een echte traktatie voor in je yoghurt of kwark die perfect bij het betreffende seizoen past. Nog steeds heel gezond en net een beetje extra lekker!

Bij de herfst moet ik vooral denken aan de kruidige smaak van kaneel en de smaak van warme appeltaart. Dit is ook mijn uitgangspunt geweest om de nieuwe wisselsmaak voor de herfst te ontwikkelen. Warme kruidige smaken met een goede bite.


In deze herfstsmaak zitten gedroogde appeltjes. Ze geven een lekkere bite aan de granola en zitten nog vol met smaak. Daarnaast zitten er rozijnen in voor een lekkere zoete smaak en de hele walnoten zorgen voor een extra bite in de granola. Uiteraard mogen de verschillende zaden, pitten en havermout niet ontbreken om het tot een voedzaam geheel te maken.


Kortom een heerlijke granola voor in je yoghurt om je herfstdag mee te starten samen met een kopje hersftthee of koffie!

 

Ingrediënten: Havermout, walnoten, rozijnen, zonnebloempitten, pompoenpitten, appelstroop, kokosolie, lijnzaad heel, gedroogde appeltjes, kaneel