• We bezorgen binnen 2 werkdagen
  • Weinig en alleen natuurlijke suikers
  • Koolhydraatarm
  • Met eXtra ❤️ gebakken
Home » Bestellen » Lente Granola
Uitverkocht

Lente Granola

€ 8,50
Uitverkocht
Uitverkocht

Lente Granola

€ 8,50

🌾 Vers gebakken

🌾 Binnen 2 dagen gratis verzonden

🌾 Minimale natuurlijke suikers

🌾 Aardbeien & cashewnoten

🌾 300 gram - 10 porties

 

Sinner Seasonal

De Sinner Seasonal Granola is een wisselende smaak per seizoen. De pure seizoensingrediënten maken deze granola een echte traktatie voor in je yoghurt of kwark die perfect bij het betreffende seizoen past. Nog steeds heel gezond en net een beetje extra lekker!

Lente Granola

De lente vraagt wat mij betreft om wat meer lichte en frisse smaken, die passen bij het steeds vaker doorkomende zonnetje. In de Sinner Seasonal Lente zitten naast havervlokken, verschillende pitten en zaden, vol met amandelschaafsel, cashewnoten en gevriesdroogde aardbeien. 

 

Aardbeien

Deze aardbeien zijn na het plukken snel gedroogd in een vriezer van -50 tot -80 graden Celsius. Voordeel van deze methode is dat de smaak en textuur behouden blijft en dat er geen suikers aan zijn toegevoegd. Een lekkere bite als toevoeging in de granola!

 

Fris kruidig

Daarnaast zit er kaneel en citroen in waardoor het een friszoete en lichtkruidige granola is geworden.

 

Lekker met...

Deze lente granola kun je uiteraard perfect combineren met yoghurt of kwark. Er zitten al veel gevriesdroogde aardbeien in, maar extra fruit kun je altijd toevoegen. Vooral blauwe bessen of druiven zijn er eg lekker bij en je krijgt een mooi kleurrijk geheel.

 

Ingrediënten 

Havervlokken, amandelschaafsel, zonnebloempitten, pompoenpitten, lijnzaad, sesamzaad, kokosolie, honing, cashewnoten, gevriesdroogde aardbeien, citroenpoeder.

Voedingswaardes van deze granola